Kristi Himmelfart

Det sidste halve år har der været en smule pres på, når en ferie eller forlænget weekend nærmede sig. Det gjaldt om at nå mest muligt i huset, så vi kunne holde fri på hverdagsaftener. Men nu bor vi her og denne Kr. Himmelfartsferie er sat af til….ingenting og alting – kun lige præcis det vi har lyst til.

Jeg startede dagen ud med brunch med en veninde i Middelfart og efterfølgende gåtur i solen på havnepromenaden. Da jeg vendte snuden mod Odense, fik jeg lokket Kasper til, at vi skulle en tur på planteskole. Han havde slået græsset, mens jeg var afsted, så resten af dagen var åben for os begge.

Frankfri planteskole er et slaraffenland! Vi kunne sagtens have købt os mere fattig end vi gjorde, men der skulle jo også være en mening med galskaben – ellers må vi bare en tur derud igen.

Planen var blomster og planter til terrassen. Gamle skulle kasseres og nye skulle til. Hurtigt gik resten af eftermiddagen med at plante i potter og krukker – og ikke mindst blive enige om, hvor pokker alle de krukker skal stå henne! Vi er ikke enige endnu… Men det pynter alligevel gevaldigt derude.

2015-05-14 15.12.26-2 2015-05-14 16.53.54

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation