Mår på loftet?

Vi jagter stadig spøgelser… Vores mistanke går dog i retning af en mår på loftet, i hvert fald hvad angår bankelydene – jeg tvivler på, at mår ser Netflix.

Vores soveværelse vender ud mod baghaven. Der er en terrassedør ud til en lille overdækket terrasse. Det passer lige med, at taget på carporten fører til den lille overdækkede terrasse, hvis gennemsigtige bølgeplastictag når helt hen til taget på tilbygningen.

Her til aften ligger jeg i sengen med computeren i skødet. Der er noget, der pusler udenfor. Noget større end en fugl går rundt på halvtaget. Jeg når kun at skimte poter og en hale i mørket, så er den væk. Men jeg hørte jo intet kravle op på halvtaget. Var det bare en kat eller har vi virkelig fået mår på loftet?!

Typisk mig er jeg jo straks nervøs for det værste! Tænk hvis det er en mår, det magter jeg ikke. Men igen, hvorfor skulle vi være så uheldige? Det er i hvert fald sikkert, at jeg liiiige skal ud og tjekke halvtaget i morgen. Måske jeg kan skimte en åbning ind til loftet.

Et gammelt råd lyder, at hvis et hønseæg kan komme igennem, så kan en mår også!

Godnat…

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation