Update: Det spøger…

En lille tilføjelse til aftenens andet indlæg om vores hjemsøgte hus:

Vi ser rigtig mange serier og meget gerne hver aften. Vi har derfor investeret i en Chromecast – en lille dims der tilsluttes TV’et og der kan nu streames direkte fra fx Netflix. Smart!

Her til aften har vi netop siddet og set Netflix (serien Orphan Black – kan klart anbefales!) streamet fra Kaspers telefon. Da serien er slut, slukker Kasper for streamingen, rejser sig og går ind til sin computer på kontoret. Jeg slukker TV’et, ordner småting i huset. Da jeg kommer tilbage til stuen, er TV’et tændt igen og det røde Netflix-logo lyser op på skærmen.

Typisk mig, jeg har åbenbart ikke fået slukket ordentligt for apparatet… Det gør jeg nu!

Jeg finder mig til rette på sofaen, tænder den bærbare og kaster mig over min daglige dosis bloglæsning. Pludselig lyser det røde Netflix igen op på TV-skærmen… Shit! Jeg kalder på Kasper, spørger om han laver noget med sin telefon, om han kan tænde TV’et med den – men nej, ingen af delene. Og hvis han absolut skulle kunne tænde TV’et med sin telefon, så ville baggrundsbillederne fra Chromecast blot komme op på TV-skærmen – ikke Netflix-logoet, den app var jo slukket.

Ja, jeg tror det spøger og nu tør jeg ikke være her mere… Fuck…

(Ok, hvis det er Kaspers far, men så vil jeg sørme gerne vide det – giv lige et tegn! Hvis det er den tidligere ejer, så er jeg bange for, at han måske var en smule træt af os..)

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation