Det spøger…

Velkommen til The Haunted House!

Der er nogen på taget
Vi har nu boet i huset i en måned og allerede flere gange har vi oplevet mærkværdige mystikheder. Flere gange har jeg inde fra stuen råbt til Kasper inde på kontoret, hvorfor han dog sidder og banker på væggen. Kan han ikke bare komme ind i stuen, hvis han vil mig noget? Men manden gør intet.. Ikke det mindste lille bank! Her til aften var bankene der igen. Nu kommer de tydeligvis fra taget – vel at mærke det flade tag over tilbygningen, ergo kan der jo ikke være nogen på loftet. Kan en fugl virkelig banke så hårdt på taget, at det lyder som om nogen er ved at hamre et søm i? Og hvorfor skulle en fugl overhovedet banke så hårdt på vores tag?

Spøgelser om natten
I sidste uge havde alle vejrguder lovet skybrud af værste dimensioner. Vi var lidt spændte på, hvordan vores lille hus ville klare sådan en skylle (som om det ikke har gjort det før, men der har det jo ligesom ikke været vores). Der skete intet – hverken med huset eller skybruddet. Der kom da lidt vand, men hvis det var et skybrud, så er det det mindste af slagsen, jeg har oplevet.

Nuvel, vi gik i seng – i soveværelset. Først vågner jeg ved, at stuegulvet knager og brager! Jeg vækker Kasper, der også kan høre det. Vi undrer os, men falder i søvn igen. Kort efter vågner Kasper og mener, der er indbrud, for nogen har lige tabt noget på stuegulvet. Vi får ikke tjekket det, vi falder i søvn igen. Endnu engang er det min tur til at vågne, jeg er overbevist om, at der går nogen rundt inde i stuen – gulvet knager jo som bare pokker – og nogens grin vækkede mig! Jeg vækker Kasper, vi bliver enige om, at det ikke kan passe og falder i søvn igen.

Næste morgen er der intet at se andet end Kasper og mig, der begge ligner de spøgelser, vi sikkert hørte om natten… Jeg går over stuegulvet for at inspicere skaderne. Intet at se, men for hvert skridt jeg tager, knager hele stuegulvet, som gik jeg på tynd is.

En kollega får mig overtalt til at kontakte vores tømrer, for det kan da ikke være helt normalt at gulvet giver sig så meget, at vi vågner om natten. Tømreren finder intet mistænkeligt, ingen vand i krybekælderen eller andet, der kan forårsage de høje brag, vi hørte om natten.

Vurdér selv – spøgelser eller bare et sammenfald af lyde?!

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation