Havenisser #2

2015-05-04 19.20.53

Få dage efter at de første havenisser havde været på spil sidste weekend, tikkede der en sms ind på min telefon midt i arbejdstiden. To nye havenisser var i gang i haven! Denne gang gik det ud over græsplænen, der trængte gevaldigt. Da vi overtog huset i oktober havde vi ingen græsslåmaskine. Lige inden jul donerede Kaspers moster os en benzindreven en af slagsen, men uden benzin gik den ikke og så faldt der sne… Så vi havde lige som ikke rigtig fået ordnet den plæne i et stykke tid. Næste skridt ville blive at slå det med en le…

Heldigvis fik svigermor og svigermoster bugt med plænen, og det eneste vi selv skulle gøre var at rive det løse græs sammen – HURRA!

2015-05-04 19.23.10
2015-05-04 19.24.02

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation