Havenisser #1

Den 1. maj havde vi ejet huset i præcis 6 måneder. Det betød samtidig 6 måneders hårdt renoveringsarbejde hver eneste weekend. Vi fejrede det med at vende ryggen til hele byggeprojektet og smutte på weekendtur til Flensborg.

Mens vi var væk, indtog små havenisser vildnisset i baghaven.

Da vi overtog huset, var hækken rundt i hele baghaven meget misligholdt. Huset havde været udlejet i 6 år inden vi overtog det, men desværre havde ingen af lejerne vedligeholdt haven. Det havde resulteret i, at vores ene terrasse var fuldstændig blottet for naboen. Hækken var væk og privatliv var blevet en by i Rusland.

Over weekenden plantede havenisserne nye, fine hækplanter i en meters højde. Liguster it is – så de skulle gro som bare pokker! Vi glæder os til, at haven igen er afskærmet for naboer og andre nysgerrige blikke.

Et godt tip: hækplanter er måske ikke den største udskrivning, men det er muligt at finde dem en smule billigere ved at købe hos nogen, der alligevel har købt for mange. Vi fandt vores i en havegruppe på facebook.
2015-05-04 21.41.37
2015-05-04 19.59.52

Nede i jorden dukkede pludselig en skildpadde frem...

Nede i jorden dukkede pludselig en skildpadde frem…

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation