Haven

2015-04-18 11.25.48

Til det lille hus på det lukkede vænge hører en kæmpe have – i min optik. Jeg er vokset op med et lille frimærke, så tæt på Odense centrum som en have næsten kan komme. Men hvilket frimærke…det har rummet både gynge, pæretræ, æbletræ, legehus, sandkasse, køkkenhave og fritgående marsvin. Efter vi unger er flyttet hjemmefra, er de fleste ovennævnte forsvundet og erstattet med fine bede og et lille vandhul. Træerne er der stadig.

Haven er min mors værk. Hun elsker det lille frimærke, passer og plejer, ordner og gør ved. Ikke så mærkeligt at hun altid er en del mere solbrændt end os andre. Nu har hun så kastet sine kyndige hænder på vores boldbane. Det er den vel nærmest i forhold til min barndoms have. Og hun har fået nok at se til! Haven trænger til en gennemgribende oprydning, så den gamle flotte have kan komme frem igen. En have der ikke har været passet ordentligt i 8 år, er en smule kaotisk og tilgroet… Men hun synes, at det er sjovt, hende mutti. Derfor har hun også udnævnt sig selv til havearkæolog og såmænd startet en tilhørende blog!

Skulle man være interesseret i have eller bare have lyst til at snage lidt mere i det her forstadsliv, så læg da lige vejen forbi hendes blog.

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation