Filt i lange baner

2015-02-28 16.55.41

Sidste weekend proklamerede jeg, at det ville blive en vild uge – det blev det i dén grad! Mureren fik fuget om mandagen og mangler nu kun kantklinker i badeværelset, tømreren nåede sin del af arbejdet i midten af ugen og i dag har vi knoklet med filt i soveværelset hele dagen.

Planen for denne weekend var blot at få sat filt op i soveværelset. Vi manglede to store vægge, den ene med to vinduer, samt loftet. Loftet tog en evighed! Vi var fire voksne mennesker, der alle stod på række inde i soveværelset og kunne have været medvirkende i musikvideoen til “Skub til taget”. Et kønt syn – men også et lettere kaotisk syn! Vi måtte flere gange tage en bane af, for at sætte den op igen – denne gang forhåbentlig uden buler. Vi var pludselig rimelig enige om, at det med selv at spartle skruer og sætte filt op i køkken/gang, ikke på nogen måde var realistisk. Det er ingen sag at sætte filt op på vægge, men loftet…christ, det er dumt arbejde. Men vi klarede det og mangler nu kun en enkelt væg + lysninger i soveværelset. Der er dog ikke mere filt og rulleklæber, så vi bliver måske nødsaget til at vente med den væg, til Flügger har åbent igen i næste uge (hvorfor har de dog ikke åbent om søndagen?! Det er anden gang, vi har brug for søndagsåbent).

Jeg har på intet tidspunkt været gode venner med filt i lange baner. Det er Kaspers speciale. Jeg er mere til, når det skal skæres til – de små detaljer. At sætte de lange baner op, har jeg hverken armkræfter eller tålmodighed til. Heldigvis har vi hver vores små områder, som vi er gode til – det er ret godt teamwork for amatører.

Men bare rolig, vi får ikke en dag på langs – der er en masse andet vi kan tage fat på. Fx væggene i badeværelset, de skal jo også lige ordnes, så vi også snart kan blive færdige derinde. Alle håndværkerne holder planen, det er nok mest os selv, vi kommer til at vente på i sidste ende – typisk :)

2015-02-28 16.56.05 2015-02-28 16.24.06 2015-02-25 17.50.35 2015-02-25 17.50.12

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation