Husejerne der ville vide, hvorfor deres hus lugtede af lort

Ikke at forveksle med den uheldige muldvarp hvorpå nogen havde placeret en bæ. Men det er da næsten det samme.

Lige siden vi overtog huset har vores gæstetoilet haft en klam lugt af bæ og kloak. Vi har skrubbet, skuret, afkalket og hældt litervis af rengøringsmiddel i det gamle toilet. Lige lidt hjalp det og jeg ville hellere holde mig, end gå derud de dage vi arbejdede i huset. Men forleden fik vi nok, det er jo tydeligt, at der er noget galt med det lille toilet. Jeg satte mig derfor til at google – det skal man passe på med. Lynhurtigt kunne jeg jo læse diverse skrækhistorier, og det var lige før, jeg gravede nummeret til ejerskifteforsikringen frem, for det her kunne kun blive dyrt!

Løsningen blev først og fremmest at få fat på VVS’eren og lokke ham til at lægge vejen forbi og tjekke forholdene. Nogle timer senere ringede ham med en diagnose: manglende tætningsliste – toilettet er installeret forkert, og der er direkte forbindelse til kloakken og deraf lugten af bæ. VVS’eren tilbød at lave det snarest og derudover kunne vi lige få et nyt, brugt toilet med i købet. Hurra! Og det bedste af det hele; prisen – 1.200,- bobs og så er vi både af med lugten af lort og det gamle toilet (der faktisk er ustyrligt klamt!).

Planen er, at vi om nogle år – når økonomien så småt er ved at være fornuftig igen efter denne omgang – vil sætte det lille toilet helt i stand. Men da der kan gå alt mellem 5 og 10 år vurderede vi, at vi hellere måtte takke ja til det nye, brugte toilet. Drømmen for toilettet er nedenstående – det kunne være så fint!

Billede fundet på Pinterest

Billede fundet på Pinterest

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation