Fornemmelsen af et badeværelse

Vi kan så småt fornemme, hvordan det færdige badeværelse kommer til at tage sig ud. Vi har hele tiden været spændte på, hvordan klinkerne på gulvet ville passe ind i rummet. Vi har til gulvet valgt 60×60-klinker, mens væggene i brusenichen får 30×60-klinker. Mureren har netop lagt klinkerne på i brusenichen og lidt af gulvet – og det ser da ret så fint ud!

2015-02-16 16.49.24

I næste uge kommer tømreren og laver cisternekassen. Først derefter kan mureren lægger de sidste klinker på gulvet i badeværelset, men mon ikke der er meget andet, han også kan lave – fx lidt klinker på køkkengulvet. Når nu vi er ved mureren – ham har vi godt nok været heldige med! Han har overblik, informerer os, lader os stille alle de dumme spørgsmål (og han svarer), holder de andre håndværker lidt i ørerne og vigtigst af alt, så er han ret god til det med beton, puds og klinker!

 

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation