Det er også lidt sjovt…

Selvom Kasper mener, at det går alt for langsomt ude i huset, så sker der alligevel en del. Indtil videre har vi kun arbejdet derude i weekender, da vi begge har sent fri og energien på hverdage er minimal. Vi er dog så småt ved at forberede os på, at vi nok må tage nogle hverdagsaftener i brug..

Sidste weekend kom en veninde og hendes kæreste og hjalp med at tømme det gamle badeværelse. Holy Moses hvor kan der være mange brokker omkring et badekar! Det var jo seriøst både muret og boltet fast. Afløbet kunne vi ikke få skruet fra hinanden, så det endte med, at vi med en vinkelsliber måtte skære rundt om afløbet, før badekarret kom fri. Nu står det på en mark i Brændekilde. Til sommer skal det bruges som fodertrug – total genbrug!

Men nu skulle alle de brokker jo altså også lige køres på lossepladsen. Og vi havde jo ikke kun brækket et badekar fra hinanden.Kaspers svoger kom også lige forbi og hamrede en lille væg ned.. Hele sidste søndag gik derfor med at køre brokker væk. Min mor hjalp med første læs, mens jeg var alene om andet læs. Kasper er frisk igen, men han har en beskadiget diskus, så han kan ikke løfte for meget (hvad er det egentlig vi har rodet os ud i?!). Anyway, mens jeg står oppe i trailer på lossepladsen og skovler brokker op i containeren, kommer en midaldrende mand hen til mig. “Er du alene om det der?” – “Jah…” – “Det er godt nok godt klaret!”. TAK, så voksede jeg lige 10 cm. og de trætte arme fik fornyet energi!

Selvom det er hårdt, så er det faktisk også lidt sjovt.. Lige nu i hvert fald, spørg mig igen om en måned!

I dag var VVS’eren forbi for at se stedet, inden han kan give et tilbud på al VVS-arbejdet – og der er meget! I korte træk:

  • Ny varmeveksler så vi kan få varmt vand
  • Gulvvarme i køkken/gang og bad
  • Alle installationer i bad
  • Klargøring til at bryggerset skal sættes i stand på et tidspunkt. Lige nu er hovedinstallationerne samlet i flere forskellige hjørner i bryggerset. Det skal samles ét sted så vidt muligt.

Tilbuddet får vi i næste uge, så vi har lige nogle dage til at blive klar til, at VVS’eren kan gå igang. Men det er der virkelig også brug for – både nogle dage og at VVS’eren kommer igang.

Bonusinfo: VVS’eren lagde ud med at spørge om vi havde købt et dødsbo – njah, ikke rigtig selvom det da godt kunne ligne. Lige nu ligner det mest, at der er faldet en bombe…

1255161

Entré med kig til køkken – før

Entré med kig til køkken - efter

Entré med kig til køkken – efter

Badeværelse - før

Badeværelse – før

Badeværelse - efter

Badeværelse – efter

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation