Små skridt

Der sker ikke de helt store ting ude i huset i hverdagen. Jeg arbejder og Kasper ligger stadig syg – ellers havde han også været på arbejde. Heldigvis tager mine forældre gerne et par timer derude med blandt andet tapetafrensning og nedtagning af lamper.

I weekenden skal loftet i entréen/vindfanget brækkes ned, spartles og males. Derefter skal der en ny lampe op og så er der da lidt pænt at se på. Derudover kommer en fantastisk veninde og hjælper med at brække badekarret frit, da jeg tvivler på, at Kasper bliver fit for fight til at kunne arbejde i huset i weekenden.

Så det går fremad, men med små skridt.

2014-11-04 19.31.35

Væk med al tapeten i det kommende badeværelse

Væk med al tapeten i det kommende badeværelse

Væk med al tapeten i det kommende badeværelse

Første sæk tapet - mange flere på vej

Første sæk tapet – mange flere på vej

Facebook

One Thought on “Små skridt

  1. Marianne Weigel on 6. november 2014 at 16:10 said:

    Du er bare så sej, Ida. Og Kasper skal nok komme på banen. Det er jo et livs-projekt. Det er så synd, at der kom skår i glæden, men så lærer I at alting ikke skal være perfekt, at ting tager tid og kræver sammenhold. knus mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation