Monthly Archives: april 2015

You are browsing the site archives by month.

Den første uge

 

2015-04-23 19.32.33

Vi har nu boet i huset i lidt mere end en uge. Vi har fået os en hverdag, vi lever med campingkøkkenet og vi har vænnet os til, at naboerne efter mørkets frembrud kan se toppen af os i bad.

Men det føles stadig ikke helt som hjem. Her er stadig møgbeskidt og det er umuligt at gøre rent, før det sidste gulv er lagt. Det gamle murstøv ligger stadig på alle flader og noget af det er komplet umuligt at få af. Skidtet sidder simpelthen fast!

Den forgangne uge er gået med at lære husets lyde at kende og ikke tro, at alle Odenses tyve er ved at bryde ind, bare fordi det lyder som om der går nogen på taget…det er bare en due!

Vi elsker vores lille base, vores lille hjem, men der må heller ikke gå for længe før det gulv bliver lagt, så vi kan komme støvet til livs.

I mens nyder vi de fineste solnedgange og udsigten til egen have!

2015-04-18 15.58.54

Facebook

Det primitive køkken

2015-04-23 16.25.11

Temmelig primitivt køkken!

Dengang vi lagde planer for hele ombygningsprocessen, regnede vi med, at vi ville beholde det gamle køkken midlertidigt. Den plan holdt hurtigt ikke vand og køkkenet røg ned sammen med murbrokkerne.

Nu er vi så der, hvor vi er flyttet ind i huset, men ikke har noget rigtigt køkken. “Vi har grillen, et køleskab og en microovn – vi skal nok klare os!” – HAH! Ja ja, vi har da også lånt et par campingkogeplader, der virker upåklageligt, men som det vanvittige ordensmenneske jeg er, så er jeg allerede – efter knap en uge i huset – ved at være rimelig træt af det der primitive køkken! For slet ikke at snakke om, at vi jo ikke engang har en køkkenvask. Næh nej, den daglige opvask klares i vores sprit nye håndvask på badeværelset – jeg er ikke fan!

Heldigvis er vi stadig velkomne hos mine forældre – selv efter de har holdt os ud non-stop i 4 måneder…ret godt klaret – så da de inviterede på hjemmelavede tarteletter, slog vi til! Lækker mad og ingen opvask – what’s not to like. Oven i købet med is til dessert – sådan noget sker heller ikke her på adressen, for så er man ret meget nødt til at have en fryser eller spise al isen på én gang…hvilket selvfølgelig heller ikke ville være helt skidt.

2015-04-22 18.10.51

Rimelig lækre tarteletter

Men altså, det er der rigtige køkken må nu ret gerne finde vej hertil ASAP!

Facebook

Haven

2015-04-18 11.25.48

Til det lille hus på det lukkede vænge hører en kæmpe have – i min optik. Jeg er vokset op med et lille frimærke, så tæt på Odense centrum som en have næsten kan komme. Men hvilket frimærke…det har rummet både gynge, pæretræ, æbletræ, legehus, sandkasse, køkkenhave og fritgående marsvin. Efter vi unger er flyttet hjemmefra, er de fleste ovennævnte forsvundet og erstattet med fine bede og et lille vandhul. Træerne er der stadig.

Haven er min mors værk. Hun elsker det lille frimærke, passer og plejer, ordner og gør ved. Ikke så mærkeligt at hun altid er en del mere solbrændt end os andre. Nu har hun så kastet sine kyndige hænder på vores boldbane. Det er den vel nærmest i forhold til min barndoms have. Og hun har fået nok at se til! Haven trænger til en gennemgribende oprydning, så den gamle flotte have kan komme frem igen. En have der ikke har været passet ordentligt i 8 år, er en smule kaotisk og tilgroet… Men hun synes, at det er sjovt, hende mutti. Derfor har hun også udnævnt sig selv til havearkæolog og såmænd startet en tilhørende blog!

Skulle man være interesseret i have eller bare have lyst til at snage lidt mere i det her forstadsliv, så læg da lige vejen forbi hendes blog.

Facebook