Når flyttemænd er som sendt fra himlen

Nedpakning en sen aftentime...

Nedpakning en sen aftentime…

2014-12-12 07.15.17

Nedpakning en sen aftentime…

Der er ikke blevet lavet meget på huset de sidste to uger. Al vores energi har været koncentreret om flytningen fra lejligheden.

Selvom lejligheden ikke er større end 75 kvm. og meget normalt møbleret, så er det utroligt, så lang tid det kan tage at pakke det hele i kasser. Christ, vi har meget lort! Vi havde heldigvis truffet den fantastiske beslutning, at få et flyttefirma til at hjælpe os med flytningen. Vi har hverken energi eller overskud til også at skulle flytte alle vores ting.

Halvanden uge inden flytningen kom flyttemanden med 30 flyttekasser, som vi helt gratis kunne låne, når vi benyttede hans firma. Dét er god service! Sidste weekend gik derfor med at pakke det hele ned, men der er jo stadig en masse småting, som man bruger i hverdagen. Derfor blev vi først endegyldigt færdig med nedpakning en sen aftentime, dagen inden flyttefirmaet kom. Det var en hård uge, hvor alle timer udenfor arbejdstid blev brugt på at pakke, vaske tøj, rydde op osv.

Endelig blev det fredag og præcis kl. 7.30 – til aftalt tid – bankede to flyttemænd på vores dør. De dannede sig hurtigt et overblik over lejligheden, stillede nogle få spørgsmål, tog en kasse hver på nakken og så var flytningen igang. Vi skulle ikke andet end forlade lejligheden og tage på arbejde. Det var en kæmpe befrielse!

Tænk sig bare at kunne overlade det sure og tunge arbejde til andre. Jovist skal de have penge for det, men absolut intet overdrevet. Flyttemændene brugte ca. 4 timer inkl. transport på flytningen og skulle have 3600,- for det inkl. flyttekasser til låns. Det synes jeg egentlig er meget rimeligt.

Vi benyttede os af SIS Danmark og kan kun anbefale Dennis & co. til andre, der skal flytte.

Meget tom lejlighed efter flyttemændenes indtog

Meget tom lejlighed efter flyttemændenes indtog

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation