Det der husprojekt…

Udfordringerne vil ingen ende tage. Som tidligere nævnt har vi fået leveret en 8 meter lang bjælke, der skal understøtte tagkonstruktionen. Vores første tømrer bakkede dog pludselig ud af projektet, og vores nye entreprenør/tømrer mener ikke, at bjælken kan komme ind på loftet. I stedet vil han forstærke spærene, så tagkonstruktionen bliver selvbærende. Vi skal dog lige have en ingeniørs ord på, at det kan lade sig gøre. Så som det hele ser ud nu, så har vi en 8 meter lang limtræsbjælke i overskud… 3600,- spildt…

Derfor står det hele lidt stille nu. Der er selvfølgelig stadig småting, vi kan give os til, så vi keder os bestemt ikke. Vi kan dog hverken vælte vægge eller brække gulve op. Denne weekend er derfor blevet brugt på at tage det sidste listeloft ned, tage tapet af ude i køkkenet og lave et hul i køkkengulvet, så VVS’eren, der kommer i morgen og skal give et tilbud, kan se hvor rørene i krybekælderen under køkkenet løber.

Før vi får forstærket spærene eller fundet en anden løsning, så er der ikke meget mere at lave end at tage tapet af i gangarealet. Mine forældre hygger sig med deres projekt soveværelse, så derinde går det langsomt fremad. I morgen kommer der som sagt en VVS’er, der skal give et tilbud. Han har ikke tid til at lave al VVS-arbejdet før til januar, men da vi ikke har noget varme ude i huset, vil han godt kunne finde tid til at installere den nye varmeveksler. Hvilket er temmelig nødvendigt efterhånden; i dag var der så koldt i huset, at vi kunne se vores egen ånde. Nøj det var koldt!!

Forældrenes projekt soveværelse - snart klar til at få spartlet vægge og loft

Forældrenes projekt soveværelse – snart klar til at få spartlet vægge og loft

Køkken uden tapet

Køkken uden tapet

Det sidste listeloft er nede - for én gangs skyld ingen rockwool gemt derover

Det sidste listeloft er nede – for én gangs skyld ingen rockwool gemt derover

Hullet i køkkengulvet - frit kig til gamle rør og krybekælder

Hullet i køkkengulvet – frit kig til gamle rør og krybekælder

 

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation