1 måned til jul..

..og vi er langt fra færdige! Vinter med sne og minusgrader må for vores vedkommende gerne vente et par måneder, for pt. er der stadig hverken varme eller vand ude i huset. Om 3 uger skal vi være ude af lejligheden. Det betyder, at vi skal flytte hjem til mine forældre for en tid. Vi får masser af plads hos dem, men derfor er det stadig en underlig tanke at skulle flytte hjem til sine forældre som 28 årig – også selvom det kun er for en kort periode.

Drømmen om den første jul i eget hus er noget anderledes end virkeligheden. Drømmen var lys, varme og et stort juletræ. Nedenfor er realiteten…

2014-11-23 14.10.25

Frit udsyn fra det gamle køkken ind til det gamle badeværelse

Nedbrydning af lige netop denne væg havde vi set meget frem til. Det var lidt som første step, hvorimod nedrivning af bl.a. køkken blot har føltes som forberedelse dertil. Næste weekend skal loftet i det gamle badeværelse ned, gerichter skal pilles af og gulvet i det gamle køkken skal brækkes op.
Tidligere i dag blev den 8,5 meter lange bjælke, der skal bære tagkonstruktionen, leveret foran huset. Vores første tømrer er bakket ud, men forhåbentlig kommer vores entreprenør os til undsætning på onsdag. Det føles i hvert fald godt, at bjælken endelig er ankommet. Så snart den er på plads, kan vi nemlig vælte de sidste (og bærende) vægge.

2014-11-24 13.08.25

Så der er altså en måned til den jul, der på mange punkter bliver meget anderledes fra alle de andre år. Forhåbentlig er vi meget længere med renovering om en måned, men en jul i eget hus er nok først realistisk næste år.

 

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation