Kaos – hyr en entreprenør!

Da vi underskrev huset var det med en idé om, at der bare lige skulle laves lidt her og der. Det kunne da ikke være så svært! I starten gik det også ganske fint, men jo mere man får revet fra hinanden, desto mere viser der sig at skulle laves.

Først skulle der bare laves nyt badeværelse, køkkenet ville vi beholde indtil pengene var til et nyt. Men når nu der alligevel skal støbes til gulvvarme i badeværelset, så kan man jo lige så godt også få støbt til den gulvvarme, som man alligevel havde planlagt skulle være i køkkenet og gangen. Men det betyder jo så at man er nødt til at brække køkkenet ned, vælte de der pokkers bærende vægge, brække gulvet op i 75% af huset… Det er ren kaos!

I starten lagde vi en plan. Vi havde en idé om, at vi da sagtens kunne styre sådan et projekt selv. Men nu hvor både murer, VVS’er, tømrer og elektriker er inde over, så er det blevet noget af et spindelvæv! For hvem kan komme til hvornår, og hvad skal der være lavet først?!

Så altså… Vi har lidt sagt “fuck det” og hyret en entreprenør. Ja, han skal have penge for det og nej, det kunne ikke være anderledes. Vi var ikke længere konstruktive, det handlede mere om at tænke og overveje end faktisk at gøre noget ved tingene. Så han har nok lidt reddet vores røv – og vores hus.

Vi har ikke engang haft huset i én måned og vi kan allerede sige, at hvis vi kunne gøre det om, så havde vi hyret entreprenøren, allerede inden vi fik nøglerne. Det ender nok med at blive dyrt, men det er nok også det bedste vi har gjort for dette projekt. Man kan ikke både begge arbejde mere end fuldtid og samtidig styre et så omfattende projekt.

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation