Huskøb: den søde ventetid

På fredag går det løs – 2 dage tilbage og nok nærmere halvanden, hvis man som jeg snart tæller timerne.

Om 2 dage kan vi skåle i boblevand og glæde os over, at vi har kastet os ud i vores livs største projekt. Lige så træt som jeg er nu (tak til sommer/vintertid for det fuck-up), lige så meget vil jeg bare igang NU!

Vi får nøglerne fredag eftermiddag, men først lørdag begynder det hårde arbejde. Vi har endnu ikke en plan fra håndværkerne i forhold til hele projekt vælte den bærende vægmen det er ikke ensbetydende med, at der ikke er noget at lave i huset. Planen er, at vi i løbet af weekenden når at tømme det for inventar. Sælger har efterladt en hems, nogle gamle hylder, lamper og selvfølgelig al bad-interiøret på det gamle badeværelse. Vi skal lige have fundet ud af, om vi også kan afmontere selve toilettet og håndvasken. Der skal vist lukkes af på en bestemt måde, så vi ikke risikerer, at der kravler rotter ind.

Derudover er planen, at vi ved hver tur derud tager et læs ting med. Vi har halvanden måned, inden vi skal være ude af lejligheden, så vi kan lige så godt udnytte, at vi har god tid og ikke skal klare al flytning på én dag.

Det er ret vildt og det bliver så godt, når vi engang er nogenlunde færdige. For helt færdig bliver man jo nok aldrig, men den dag vi kan flytte ind – det bliver godt!

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation