Betagende Boston

Det er nu allerede over et år siden, at vi var på vores livs rejse – en måned i USA, bare os to.

På vores tur var vi nogle dage forbi Boston, og der var ingen tvivl om, at vi begge var yderst betagede af byen. Byen rummer så mange spændende og seværdige ting, at vi knap nåede halvdelen. Samtidig er Boston utrolig smuk med dens blanding af nyt og gammelt byggeri i én flot sameksistens, beliggenheden ude ved vandet og dens bymidte, der både er grøn, rolig og flot.

Fik vi muligheden igen, skulle vi helt sikkert tilbage til Boston. I stedet kan vi drømme os tilbage via fotografen Julian Trybas “layer-lapse”-video. Videoen består af mere end 150.000 billeder af Boston, der på 350 timers redigeringsarbejde er smeltet sammen til en 3 min. lang layer-lapse-video.

Nyd den og bliv betaget af betagende Boston.

2013-08-28 18.21.14

Boston centrum

 

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation