Det skal åbenbart ikke være nemt…

Dem der kender os godt, ved i forvejen at denne hushandel ikke har været nem. Det har været en udfordring at finde en pris, begge parter kunne være tilfreds med. Mægleren har været slesk, løget og ganske enkel svær at stole på. Selvfølgelig er han sælgers mand, men alligevel…

Da vi så huset anden gang tilbage i juli, var der vådt på bryggersgulvet. Det var tydeligt, at noget var galt. Mægleren skyndte sig at undskylde det med, at sælger bare havde vasket gulv. Vi åbnede skabet ind til varmtvandsbeholderen, der sjovt nok stod og dryppede. Sælger lovede, at de ville få skiftet den ødelagte varmtvandsbeholderen ud med en varmeveksler. Det skete så aldrig…

Halvanden måned senere, i midten af september, var det desværre et af de forbehold, vi var nødt til at trække tilbage. Sælgers realkreditinstitut havde lukket for kassen og det samme havde sælgers bank. Vi fik at vide, at de havde lukket for vandet ude i huset, så det burde ikke være et problem med den ødelagte beholder.

Den sidste måneds tid har vi nogle gange lånt nøglen til huset, der alligevel står tomt. Vi skulle derud med nogle håndværkere, der skulle give et tilbud på ombygningen. Vi har flere gange undret os over, at det var tydeligt, at sælger havde været ud ei huset og ‘ryddet op’ – flyttet stigen, slået græsset. Men det var først i tirsdags, at vi begyndte at lægge to og to sammen.

Tirsdag var vi endnu engang ude i huset og endnu engang var bryggersgulvet plask vådt! Det var tydeligt, at vandet kom fra varmtvandsbeholderen. Sælger har åbenbart lukket for vandet, men ikke lige tømt beholderen, så vandet deri stod stadig og dryppede som det havde gjort siden slutningen af juli! Det gik nu op for os, at grunden til sælger ofte havde været ude i huset lige inden vi tog derud, var under dække af at skulle tørre vandet på bryggersgulvet op.

Jeg blev rasende, da det gik op for os! Hurtigt fik jeg ringet til mægleren, der som altid prøvede at snige sig udenom, og krævede, at han fik sælger til at rette op på skaden. Jeg nægter at stå med (endnu) en VVS-regning, bare fordi sælger har været sjusket og ikke lukket vandet ud af beholderen. Havde sælger været smart, havde han fået sin forsikring til at dække skaden for længe siden! Nu håber vi så bare, at alt det vand der er løbet ud de sidste to måneder, ikke har forårsaget yderligere skader. Vi frygter jo straks det værste; skimmelsvamp, råd, skader på konstruktionen…. SUK!

Lige nu afventer vi svar fra vores advokat, der tidligere i dag sendte en mail til mægleren med en opfordring til, at sælger melder skaden til sit forsikringsselskab med det samme.

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation