Når man køber et hus…

1255158

I foråret begyndte vi for alvor at drømme om hus og have, at have vores eget sted. Vi faldt for et lille enderækkehus i udkanten af Odense, men det blev solgt for næsen af os. Vi var ude at kigge på et par andre huse, men intet var som det lille rækkehus. I sensommeren dukkede der dog et nyt hus op. Ganske vist færre kvadratmeter, men beliggenheden var uden tvivl bedre og haven dobbelt så stor.

Første gang vi fik en fremvisning i huset, løb vi nærmest skræmte væk. Alt skulle laves. Intet var blevet istandsat siden huset blev bygget i 1960. Det var det originale køkken og det originale bad. Det var brunt i brunt. Men drømmen voksede. Vi så muligheder i huset. Hvis man nu bare lige vælter den her væg, flytter badeværelset herhen og vælter endnu en væg. Der var ikke grænser for, hvad vi mente, der kunne gøres i huset.

Huset havde været til salg længe og ad flere omgange. Sælger var økonomisk presset, da han havde købt et nyt hus – i 2008. Vi besluttede at afgive et pinligt lavt bud – 1.150.000 kr. – 450.000 kr. under udbudsprisen. Sælger sagde selvfølgelig blankt nej. Men vi ville have det hus, så efter et par måneders forhandling kunne vi endelig skrive under på det, til en pris som både vi og sælger kunne acceptere.

Vi får først nøglerne officielt d. 1. november, så lige nu går tiden med alt det praktiske – hvilke forsikringer skal vi have? Hvilket lån er bedst for os? Hvordan skal det nye badeværelse se ud?

Huset set bagfra

1255162

Haven med de mange muligheder

1255153

Brunt i brunt

1255164

Det originale køkken

1255176

Gæstetoilettet – også kaldet cigaræsken

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation